2012. január 31., kedd

A clutch

Sziasztok,
ma megint egy kiegészítőről írok nektek, pontosabban egy táskáról.

Ez a táska a clutch, vagy borítéktáska.
Pár éve jöttek divatba, és nagy sikert arattak. Nekem nagyon tetszettek, főleg a rockosabb darabok, de sose gondoltam volna, hogy ilyen hétköznapi viselet lesz. Pont azért mert amúgy egyáltalán nem praktikus a viselése.:)
Lefoglalja az ember egyik kezét állandóan, és ez igencsak nagy hátrány. Persze az olyan eseményekre ahova az igen különleges clutchokat veszik fel, ott nem a praktikum a fő szempont,és ez nem is baj. Filmes eseményekre, fogadásokra, éttermekbe kitűnő. :)




Viselve:


Nagyon jól néznek ki, de valahogy úgy érzem, hogy nem véletlen, hogy sokáig nem vettem ilyen táskát, nem éreztem a magaménak. Mígnem bejöttek divatba az oversized clutchok / portfolio clutchok  több néven fut, a lényeg, hogy nagyobb a megszokottnál, és általában nem olyan elegáns, inkább köznapi. Mintha egy normál táskának levágnánk a pántjait. Ez se annyira praktikus, bár ezt már az ember a hóna alá kapja,és lett 2 szabad keze. :) 
Én nagy rajongójuk vagyok.
Rendeltem egy ilyet az asos.com ról, és nagyon sokat hordom. Vendégségbe, étterembe, kávézni. Viszont vásárláshoz nagyon rossz, mert nem tudom levenni a polcról amit szeretnék, nehéz egy kézzel fogni is, és kikotorni a pénztárcám. :)
Ez az enyém:
És erre is lássunk pár stílusos példát:






Ti hordtok ilyen táskát ? Tetszik egyáltalán? :)

1 megjegyzés:

  1. Nekem egy ezust van a HMbol nemreg vettem akciosan es epp ma viszem magammal eloszor. Eddig tetszik. :-):-)

    VálaszTörlés