2011. október 12., szerda

Új szerelem

Sziasztok!
Az új szerelem,nem más , mint........
Burberry Body!!! Ő az új választottam :) Annyira különleges illat, de nagyon finom! Furcsa a rajongásom,mert bár van egy jó pár parfüm amit imádok, de én igyekszem magam távol tartani az újdonságoktól, mert parfümre nem szívesen áldozok. Pedig olyan jó dolog a parfümériákban szagolgatni, fújkálni a különböző illatokat, de erről lemondok,mert csak megtetszene egy csomó, és úgyse venném meg magamnak. Én ennyi pénzt nem költök arra, hogy egy hónap alatt magamra fújkáljam, viszont másra meg simán.. nem tudom ez miért alakult ki nálam. A másik meg , hogy én nem lecserélem a parfümömet, hanem hozzá veszem a már meglévőkhöz, de egy új kedvéért nem mondok le egy régiről sem, ezt az állapotot meg nem lehet fenntartani  a végtelenségig.
Azért megmutatom a kedvenceimet :

Akkor kezdjük a Body-val,
már a képe is gyönyörű, én alapból imádom a Burberryt, a stílust amit képvisel, ruhában, táskában,kiegészítőben, parfümben. 
A képhez sokat hozzáad Rosie Huntington-Whiteley szépsége, de a színvilág, és maga a parfüm üvege is olyan csodás, hogy láthatjuk, hogy egy különlegességgel állunk szemben. 

A másik kedvencem a Burberrytől, 
The Beat
Ezt a képet is nagyon szeretem, mert ez is olyan mint a parfüm, fiatalos, energikus, őrült , de nem veszíti el a stílusát sem.

Amikor ezt elkezdtem használni, pont Párizsban voltam a barátnőmmel, és azóta is ha befújom magam, nagyon kellemes érzés fut át rajtam. Az illatokhoz mindig emlékek kapcsolódnak nálam.


Ralph Lauren
Ralph

Ez egy régi nagy kedvencem, ugyancsak emlékhez kapcsolódik, 13 éves voltam, amikor Németországban voltam német táborban, és nagyon kis béna voltam. :) Viszont sokan idősebbek voltak nálam, és emlékszem, hogy a kollégium folyosóján ez az illat terjengett, nagy divat lehetett akkor, mert sokan ezt használták. Azóta is szeretem. Oldie but a Goodie. 

Egy másik régebbi kedvencem:
Bvlgari 
Omnia Crystalline

Ez a parfüm is egy álom, tudjátok, amikor valaminek úgy igazán finom illata van. Nem hinném, hogy ez egy megosztó parfüm, de attól még isteni.


Egy igazán csillogó parfüm:
Michael Kors
Very Hollywood

Ha jól tudom, nem kapható Magyarországon, de én kaptam külföldről egyszer, és azóta se fogyasztottam el, mert vigyázok rá. ez tipikusan az a parfüm, ami eleinte nem fogott meg, de magamon  nagyon megszerettem.
Ennek is imádom a képét:

Egy kis púderes ártatlanság:
Chloé
Chloé





Ennek annyira édes az üvege, hogy még üresen is a pipere asztalomon tartanám.


És végül, ami az idei nyaram slágere volt:
DKNY 
Be Delicious Fresh Blossom

Ez is pont olyan mint a képen, friss, üde, könnyed, virágos, szabad, gondtalan. Pont mint a nyár.





Ti milyen parfümöt használtok? Őszre vesztek újat?

1 megjegyzés:

  1. Rózsaszín Guccim van most, de mióta kijött fáj a szívem egy Carolina Herrera 212 VIP parfümre. :)

    VálaszTörlés