2011. október 2., vasárnap

Hétvégi zsákmány

Sziasztok!
Hétvégén végre mehettem a MAC be vásárolni,mert megjelent az új kollekció :) Nyitásra mentem az Arénába, hogy le ne maradjak valamiről, és utána még pár helyre benéztem,és meg is ebédeltünk. Nem gondolom, hogy a "plázázás" lenne a legértelmesebb,és legfontosabb, legtartalmasabb dolog az életben, de azért jól tud esni, egy fárasztó hét után egy kis vásárlás. A MAC en kívűl semmi különösebb tervem nem volt, benéztem a six be például,és ott rögtön megláttam ezt a kis tatyót, amit amúgy sose vettem volna meg, de ami rajta van..... pont olyan mint a kiskutyám :) úgyhogy nem hagyhattam ott, és rögtön abba pakoltam a többi dolgot amit vettem, nagyon büszkén feszítettem vele, de még Győző is :)





Ugye, hogy nem hagyhattam ott ? :)

Mást a six ben nem találtam ami tetszett volna sajnos. Ez furcsa,mert imádom azt a boltot, de most így alakult...
Ezután benéztem a Claire's be , ahol viszont a többség nekem kicsit, hogy is fogalmazzak, gagyi, de azért lehet jókat is találni :)


A felső karkötő New York témájú, nagy almával, Szabadság szoborral, I love NY al és taxival :) imádnivaló, az alsó pedig tele van szívekkel :) megérte benézni :)

A Rossmannban mindig tudok körömlakkokat venni :) Sok blogon olvastam a Catrice márkáről,és ki akartam már próbálni, úgyhogy vettem egy csillogós lilát (380-forget -me-not) és egy csillogós pirosat ( 550- marilyn and me) is. A lilát kipróbáltam, és eszméletlenül gyönyörű, és egy rétegben is fed,ami szerintem csoda számba megy. Úgyhogy ha a piros is ilyen szép lesz, biztos , hogy az összes csillogós színt felvásárolom belőle. Ezen kívűl vettem pár essence lakkot is , meg a claire's ben még egy olyan fekete repedős lakkot is, amit még nem próbáltam ki, de kíváncsi vagyok :)
Catrice(380-forget me not),Catrice(550- marilyn &me),Essence(03 hello holo),Essence(64 be optimistic) és (72 time for romance) végül a claire's es fekete repedős :)
Amint kipróbáltam őket, rakok fel képet :)
És végül a Mangóban találtam egy gyönyörű táskát , rögtön beleszerettem! Még csak hasonlóm sincsen, úgyhogy egyértelmű volt, hogy kell nekem :)


Ahogy nézem, a képen kicsit szatyornak tűnik, pedig nagyon finom bőrből van,és az eleje pedig szőrös, de nem olyan plüss szerű, hanem szálas :) élőben tényleg nagyon szép .

 És végül a teljesség kedvéért a  MAC es zsákmányt is megmutatom, bár annak külön postot is szentelek.
Erről bővebben a következő postban :) Ti miket vettetek utoljára?

6 megjegyzés:

  1. wow,szupi dolgokat vettél :) a kutyád meg nagyon édes,ezt a táskát én se hagytam volna ott a helyedben :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a mennyiségű MAC cucc egy kisebb vagyon lehetett...:)

    VálaszTörlés
  3. Az igaz,hogy nem olcsó, de megéri! :) nekem mindenképp. és annyira szép dolgok, hogy nem könnyű választani :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, hát Győző irtó cuki és a táska is tök jó, mintha a fotója lenne! :)

    VálaszTörlés
  5. ja a Győző az a barátom, a kutyusomat Fafinak hívják :) de köszönöm szépen :)

    VálaszTörlés