2012. október 1., hétfő

Myth - Napi smink

Megint napi smink. egy hangsúlyosabb szem, amihez nude szájat párosítottam. A kedvenc nude rúzsomat használtam, ami Myth névre hallgat és természetesen MAC.




Imádom a cicás tusvonalat, hol vékonyabban, hol vastagabban, csak alul, vagy alul is felül is, szóval mindenhogy. Általában a sminkelési szokásaim nem túl változatosak, rákapok a tusvonalra, akkor minden nap azt csinálom valamilyen formában hetekig, aztán átváltok füstösre, és akkor azt, és csak a színeket váltogatom. Most próbálok változatosabban sminkelni, és nem a megszokás rabjává válni!























Alapozó: MAC - Matchmaster - 2.0

Púder: MAC - Studio Careblend - Medium Plus

Bronzer: MAC - Sun dipped

Pirosító: MAC - Fresh Honey ( Mineralize Blush ) & MAC - Blush All Day (Pro Longwear Blush)

Szemöldök ceruza: MAC - Eye brows - Fling

Szemceruza: Pearlglide Intense Eye Liner - Black Swan

Tus: Bobbi Brown - Black ink ( Long-wear Gel Eyeliner )

Szemfesték: világos: Estee Lauder - Ivory Slipper, barna: MAC - Sketch

Szempillaspirál: MAC - Haute & Naughty Too Black Lash

Rúzs: MAC - Myth


Hogy tetszik?

9 megjegyzés:

  1. A szemsminked nagyon tetszik, de a pirosító szerintem túl sok mennyiségben és a felvitt felületben is. Egy picit természetesebben jobb lenne szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Én nem érzem soknak a pirosítót, főleg élőben, lehet, hogy a vaku kicsit ráerősít a kontrasztokra. Vagy csak más az ízlésünk :)

      Törlés
  2. Nekem is tetszik, bár szerintem is sok így, de a vaku rásegít nagyon, néha én is megrettenek a saját képem láttán, hogy úristen, aztán ami meg nem vakus, alig látszik. :]

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik a smink. Én csak annyit tennék még, hogy a szemöldöködet vagy sötéttel átszínezném, vagy befesteném. Mert picit túl világos, kilóg a képből nekem kicsit. (Tényleg nem rosszindulatból mondom. Remélem nem bántalak meg vele.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dehogy bántasz meg! :) Igen, értem amit mondasz, szoktam festetni, amikor a hajamat is, csak szemöldökből hamarabb kikopik :( viszont ceruzával nem visz rá a lélek, hogy sötétebbre rajzoljam, nekem az túl sok magamon. :)

      Törlés
  4. Annyira tehetségesen sminkelsz!!! Egy csomó embernek béna a tusvonala, nem követi a szem ívét, nem egyenletes, remeg a kéz vagy nem tudom miért, de a Tied tök olyan, mintha a kifutóról jött volna O.O Gyönyörű az egész és ami még feltűnt az a szemed...csináltál utómunkákat gépen vagy ez az eredeti színe? Mert nagyon különleges szerintem:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj :) Köszönöm!!! Nincs utómunka, ilyen az eredeti színe, ami persze főleg vakuval és napfényben látszik :)

      Törlés
  5. Semmi baj a pirositoddal!! ❤

    VálaszTörlés
  6. Sztem is jó a pirosító, ez a rúzs meg isteni. :) Sokkal jobban tetszik mint az Angel

    VálaszTörlés