2012. május 18., péntek

MAC - haul ( Hey Sailor )

A MAC mostani kollekcióinak egyike a Hey Sailor, ami igazán nyárias, jól használható termékekkel, és szép csomagolással!Ezek a termékek találhatók a kollekcióban, ahogy ezt nézem, én alig vettem pár dolgot, de ez nem is baj.

Én annyira nem rajongok a rúzsokért, szájfényekért, persze szeretem őket, de ritkán  használom, és már így is rengeteg van, úgyhogy azt egyáltalán nem vettem most. A limitált kiadású mono szemfestékek se hoznak mindig lázba, mert sokszor már van olyan színem, meg én jobban szeretem palettába gyűjteni. Szinte hihetetlen, de innen egy körömlakkot sem vettem!!! :) 

Amiket vettem:  bronzer, highlighter(pirosító), szemceruza, szemfesték.


Ő Szerelem!!! Imádom a pirosítókat , minden kollekcióból veszek, és használom egy hónapig, amíg jön a következő.... nem túl kifizetődő, de mindig az új a kedvenc. Most ez. Igazából highlight, de pirosítónak tökéletes, főleg az én világos bőrömön. Gyönyörű a mintája, ami nem mosódott el a használattól, ez óriási piros pont. Ahogy az ember végighúzza az ecsetet, minden színből kerül rá, és így egy rózsaszínes barackos kicsit fényes festék keletkezik, és gyönyörű az arcon!!!Bronzer minden nyáron kell, és a tavalyi kezd fogyni, úgyhogy beszereztem ezt, kicsit lehetne még sötétebb, de így is szép, és könnyű vele dolgozni.Szemfesték: Crystal Avalanche: fehér, gyöngyház fényű, erősen pigmentált


Másik két kollekció is elérhető most a MAC ben:

Reel Sexy:Ez a kollekció furcsa, mert igazából tetszik nekem, de nem annyira extra. Igazából imádnám, ha nem lenne már ennyi MAC cuccom. És megint csak a szájfények, rúzsok, amiket nem veszek meg, de hihetetlen szépek. 

Amit vettem: körömlakk, duo szemfesték

Screening Room
Fashion sets:
Na ez isteni ötlet volt szerintem. Köröm, és száj harmóniában, mi ez ha nem stílusosság? 
Megint a száj termékek... :) De ezek a legklasszikusabb darabok, úgyhogy ezekből is megvan jó pár.

Amiket vettem: körömlakkok!!!!

Nagyon ügyesen fotóztam... szóval a zöld az ami az előbb volt, az előző kollekciónál, a másik három tartozik ide. 

1. Spice   2. Impassioned  3. RebelA triók:

Spice

Rebel: 

Impassioned: 

Egyben:
A tegnap mutatott kedvenc szivacs, a szokásos Haute&Naughty spirál, a Fling eyebrows - szemöldökceruza, tégelyes ajakápoló, egy Catrice lakk meg az essence pelyheske jött még velem. 

Hogy tetszenek?
4 megjegyzés:

  1. A highligter/pirosító nagyon tetszett de végül nem őt hoztam el, most már bánom, jöhetett volna ő is mert gyönyörű :) Szép dolgokat vettél! A kék szemfestéknek hihetetlen színe van!

    VálaszTörlés
  2. Uhh egy álooom :) Ennyi minden szépség *.*

    VálaszTörlés
  3. Nem merek belegondolni, hogy ez össz-vissz mennyibe kerülhetett... gyönyörűek!

    VálaszTörlés