2011. szeptember 29., csütörtök

Napi smink

Sziasztok! 
Ma a szerdai sminkemet mutatom meg nektek. Nyáron előszeretettel használtam ezt a színt, és azóta kicsit megfeledkeztem róla, lefordítva hevert a fiókomban.Pedig ez a szín többet érdemel :) Ugyan nem a Surf Baby volt a kedvenc MAC es kollekcióm, de ez a szín, és a Lush-Light Bronze púder nagyon nagy kedvenceim lettek, oly annyira, hogy a bronzert minden nap használom kontúrozásra, épp ezért nagy tragédiaként éltem meg amikor új korában eltörtem.... de nem bírtam nélküle,és szerencsére az utolsó darabot belőle nem is olyan rég meg tudtam venni az Arénában.
Lássuk a Sminket:

Amit használtam a szememre: 
Bázisként most korrektort használtam: MAC-Studio Finish Concealer NC20
Kék szemfesték:MAC-eye shadow -  Surf USA ( frost )
Szürkés szemfesték: MAC-  Mega metal shadow - Unflappable
Világos szín: egy régebbi karácsonyi palettából : MAC-Oh my darling (frost)
Szemceruza: MAC-Pearlglide intense eye liner - Black Swan
Szempillaspirál: MAC-Opulash Optimum black










Amit az arcomra:
Alapozó: MAC-Matchmaster Foundation - 4.0
Púder: MAC-Studio Careblend Pressed - Medium Plus
Kontúrozás: MAC -Studio Careblend Pressed - Lush-Light Bronze
Számra: MAC - Lip conditioner SPF15





A 2 szuper darab a Surf Baby kollekcióból:


És az összes termék,és ecset amivel a smink készült:


Egyáltalán nem bonyolult smink, én iskolába is hordok ilyet, Szeretem a kéket a szememen, de mivel ez egy ilyen élénk változata, ezért kell a szürkés szín fölé, keretet ad neki,és így elkerülhető, hogy nagyon extrém legyen,illetve hogy közönségessé váljon.Ami nagyon fontos, hogy a sötétebb színt alaposan satírozzuk el, puhítsuk, így dolgozzuk össze a szemöldök alatti világos résszel. Akkor mutat igazán jól ( az én szememen biztos) ha alul fekete ceruzával kihúzzuk,én mindig kihúzom a vízvonalam is, szerencsére bírja a szemem, és itt is nagyon fontos a satírozás, a szemceruzát is rögtön felvitel után ecsettel elsatírozom,és egy kis sötét szemfestékkel is átsatírozom. Az alapozót is ecsettel viszem fel, így a legegyszerűbb. Egyébként ez a kedvenc alapozóm most , nagyon örülök ,hogy kipróbáltam, hálás vagyok az eladónak, hogy rám beszélte, mert isteni. Jól fed, de nem vastag,nem vakolat szerű, mindent eltűntet, belesimul a bőrömbe, és a Studio Careblend Púderrel kiegészítve tökéletes a végeredmény! Ha tehetitek, próbáljátok ki! :)

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szín....ahogy elnéztem a képeket, én tuti kipróbálnék a vörös hajadhoz egy erős metál csillogású zöld színt, akár egy extrémebb smink keretein belül is, tuti jól állna :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :)
    szeretem a zöldet,szoktam olyanra festeni, majd csinálok egy extrém zöld postot :)

    VálaszTörlés