2013. január 2., szerda

Christmas & New Year's Eve

Íme a karácsonyi és szilveszteri sminkem. 
Szenteste természetesen a családommal ünnepeltem, és egy elég egyszerű, klasszikus sminket készítettem, piros rúzzsal és szájfénnyel feldobva, meg persze műszempillával, ami nem klasszikus cicás formájú volt, inkább kerekítette a szemem, és teljesen műanyag volt, hatásra is, de nagyon könnyű viselet volt. A rúzs természetesen MAC - Ruby Woo, ami a kedvenc piros rúzsom!


















És a szilveszteri sminkem. Amúgy sem vagyok nagy bulizós, de a szilvesztert még utálom is :) Azt gondolom, hogy maximum házibuliban lehet jó, vagy szűk körben. Nálunk hagyománnyá vált, hogy csak páran összegyűlünk nálam, és iszogatunk, főzünk, filmezünk hajnalig. Ez most sem történt másként, de azért szépen kisminkeltük magunkat, hogy így vágjunk bele az Új évbe! 

( ezek a képek már pár ital után készültek, nézzétek el a fura arckifejezéseket :) )

-  és a pirosító-bronzosító sem ilyen volt... nem tudok ezzel mit csinálni, mindig így néz ki a vakus képeken, de élőben meg egyáltalán nem.... azt hiszem valami rosszul van beállítva a fényképezőmön. 











6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól áll neked a vörös rúzs, megértem hogy a kedvenced. Most a pirosító is jó szerintem, legalábbis nekem tetszik. :)

    Ami nem tetszik az első sminkben, hogy nagyon púderesnek tűnik az arcod.

    A fotókkal kapcsolatban annyit hogy mivel magas homlokod van, így szerintem nagyon előnytelen neked ha felülről fotózol, mivel valahogy torzít és olyan "gnóm" tőle a fejed, főleg ha le is hajtod. Alulról a harmadik kép a kedvencem, azon nagyon kis bájos, babás vagy. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :)

      amúgy igazad van, ráadásul nem is olyan magas a homlokom, de néha a képeken tényleg durva :)
      gnóm fej :))jó az! :)

      Törlés
  2. a piros rúzzsal nagyon dög! :) de a rózsaszín is nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  3. A szilveszteri nagyon tetszik, bár a másikban inkább inkább csak a műszempilla nem :$

    VálaszTörlés