2012. december 5., szerda

Spruced - Napi smink

A legújabb sminkem főszereplője a MAC karácsonyi kollekciójában található egyik pigment szettből a Spruced névre keresztelt gyönyörű zöldes szín. Hivatalosan Crushed Metallic Pigment, kicsit durvább állagú, de ugyanolyan szépen el lehet dolgozni, nagyon fényes, és tartós is. 




A smink:

A pirosítóm megint erős, tudom :) Egyrészt direkt, másrészt a vaku is sokat rátesz... Nem magyarázkodni szeretnék, csak mondani, mert ez kardinális kérdés szokott lenni.



































3 megjegyzés:

  1. A pirosítót szerintem picit rossz helyre rakod, mert olyan pufinak tűnik tőle az arcod. Az a pigment gyönyörű! *.* Nagyon jól áll!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)Nem hiszem h ettől pufi az arcom :) én ide szeretem rakni, de az tény, hogy vakuval valami hihetetlen bohóc pirosításnak néz ki, míg én élőben pont szépnek és finomnak látom.... :)

      Törlés
  2. utálni fogsz, mert "beszólok", de csakis építő kritikának szánom:
    a pirosítót ne rakd le ennyire, mert nem pufinak tűnsz tőle, hanem öregít. Az orrod és a szád közötti magasságnál ne hozd lejjebb. Az "almácskák" alját ne pirosítsd be így. Próbáld ki, hogy az orrod alsó vonalánál nem hozod lejjebb a pírt és látni fogod a különbséget.
    Az intenzitásával semmi baj nincs, a szemfestésed is szép! :)

    VálaszTörlés