2012. március 19., hétfő

Körömápoló csodaszer

Sziasztok, 
most egy fantasztikus termékről írok nektek. Régóta problémám volt a száraz körömágy, mindig néztem mások képein, hogy milyen szép ápolt a körömágyuk, nem száraz, kiálló bőrdarabkákkal mint nekem, amit persze le is rágok akkor már... De ennek most vége!
Eddig is próbálkoztam, először olcsóbb, drogériákban kapható körömápoló tollakkal, próbáltam She-t és essencet, de egyik sem használt abszolút. Nem titok, hogy óriási OPI rajongó vagyok, imádom a körömlakkjaikat, és most megismerkedtem a körömágyápolóval is.

Ezeket próbáltam: 



Viszont amit szeretek,  essence :  nail polish corrector pencil
Nagyon jó az illata, jól leszedi a felesleges körömlakkot,és alapból van benne egy hegy, és a végén még 3 plusz darab. Nem tudom mennyibe került, de ez megéri nagyon. 





És akkor a szuper körömágyápoló:

Avoplex:
Nagyon jól hidratálja a bőrt, E vitamin van benne és antioxidánsok, avokádó, napraforgó, és egyéb olajak. A leírás szerint száraz könyökre is kiváló. A személyes tapasztalatom szerint tényleg nagyon megéri, ugyanúgy 15 ml van az üvegben mint egy körömlakkban. Nagyon sokáig elég, és istenien puhít, táplál, napi egyszeri használat mellett.

Létezik ilyen kiadásban is : 


Képek:





Másik OPI felfedezés :

RapiDry TopCoat 

Segíti a száradást, gyönyörű fénye van, imádom!







És még egy plusz:

Körömlakklemosó

Többször írtam már , hogy a MOM ban lévő OPI nail boxban veszem a körömlakkokat, és amikor egyszer lemosót kértem, ezt kaptam. Elsőre a csomagolás furcsa volt, de nem ez a lényeg. nagyon meg vagyok elégedve vele. Jobb mint amiket eddig használtam, leginkább essence volt az az utóbbi időben, és az se volt rossz, de ez sokkal jobb. Érezhetően könnyebb lemosni a csillámosakat is. Az ára 700 Ft. Ugyanaz a kettő, csak a csomagolás más. És az illata se rossz, és ahogy rá van írva Aloe Verat tartalmaz.




Összefoglalva, nagyon ajánlom mindenkinek, mert megérik nagyon az árukat, leginkább a körömágyápoló!

3 megjegyzés:

  1. Könyökre? :) Azt vicces lehet körömlakkalecsettel bekenni :D

    VálaszTörlés
  2. az essence körömlakk korrigálóját én is nagyon szeretem. csak elég gyorsan kiürül a cseresznyés lötyi belőle, de belemártogatom utána lemosóba. tényleg jó és kb 400-500 ft. :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  3. A körömágyápoló nagyon jó találmány! Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül a MOM-ban mostanában egy OPI körömlakk? A Hungária Krt-i nagykerben sajnos már 2400 Ft körüli.

    VálaszTörlés